Figuurcorrectie

Afvallen en huidversteviging

Dit speciale programma is bedoeld voor iedereen met matig tot extreem overgewicht, of met plaatselijke vetophoping op b.v. de buik of heupen.
Daar voor iedereen overgewicht of vetophoping een andere oorzaak kan hebben, houden wij eerst een intakegesprek. Naar aanleiding van deze intake kijken wij welk behandelingstraject het beste bij u past om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.
De behandelingen zullen bestaan uit het afbreken en afvoeren van vetcellen, het verbeteren en verstevigen van de huid en spierversteviging.

Hiervoor maken wij gebruik van o.a.:
 

• Cryolipolyse / Radio Frequentie / Infra Rood Laser
• Cavitatie
• Endermologie / Radio Frequentie / Infra Rood Laser
• Laser
• Electrostimulatie met thermopack
• Electro-Acupunctuur
 

Deze behandeling vullen wij aan met speciale voor u geselecteerde pure kruiden. Ook geven wij u voedings- en bewegingsadvies (geen dieet of zwaar trainingsschema) kijk vast bij de tips hieronder.

Deze behandeling bieden wij aan in drie verschillende trajecten:
 

1. Zilver: 3 behandelingen
2. Goud: 6 behandelingen
3. Platina: 9 behandelingen

Cryowattus?

Cryolipolyse is een methode om zonder operatie vet te vernietigen. Het principe is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen ter verbetering van de lichaamscontouren. De blootstelling aan koeling veroorzaakt celvernietiging van onderhuids vetweefsel, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel.  Vervolgens zal het lichaam deze op natuurlijke wijze afvoeren. De huid wordt vacuum in het apparaat gezogen waarbij laser en radio frequentie zorgen voor een betere huidstructuur, collageen aanmaak, bescherming en vernieuwing van gezonde huidcellen.
 

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een speciaal apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd. Het is een soort huidgymnastiek die de structuur van het bindweefsel verbetert, de doorbloeding bevordert en de afvoer van lymfevocht en daarmee afvalstoffen stimuleert. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt.
Vet- en vochtophopingen nemen af en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt.

Radiofrequente apparatuur werkt op basis van radiofrequente straling. Deze (onzichtbare) straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt. Radiofrequentietherapie is bij uitstek geschikt bij verslapping van de lichaamshuid, maar kan ook worden toegepast bij verslapping in het gezicht en bij de kaaklijn, de hals of het decolleté.
De behandeling geeft een toegenomen doorbloeding van de huid en een gevoel van warmte / hittewerking. De huid kan na de behandeling wat rood zien maar verder heeft u er geen last van.
Het korte termijneffect is meteen na de behandeling al merkbaar: de huid is zichtbaar strakker. De aanmaak van nieuwe collagene vezels neemt echter meer tijd in beslag. Vandaar dat de verbetering nog twee tot vier maanden na de behandeling doorgaat.

Bij een Cavitatie behandeling worden door middel van een apparaat geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt. Dit proces wordt Cavitatie genoemd. Door de Cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. Hierdoor komen vetcellen vrij, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd, en vervolgens volledig worden afgebroken.
Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig

Bij Electrostimulatie worden er patches op de te behandelen zone geplaatst die spiercontracties opwekken, hierdoor verbranden de spieren direct het omliggende vet, deze behandeling wordt gecombineerd met een Thermopack, deze geeft een ontspannende therapeutische warmte af waardoor de spieren opwarmen en de bloedtoevoer verhoogd wordt tot een vergelijkbaar niveau als tijdens eens normale work-out oefening.

Met onze Electro-Acupunctuur methode zorgen wij dat het metabolisme in uw lichaam zich ten goede aanpast zodat de drang naar overmatig eten, snacken en snoepen afneemt. Bij deze behandeling worden er op specifieke plaatsen in uw buik naalden geplaatst waarop een electrostimulator aangesloten wordt, dit geeft een lichte, niet pijnlijke, trilling.

Tips

Leef bewust en eet bewust en met aandacht, dus niet achter je computer of voor de televisie, ben je bewust van wat je in je mond stopt, sta stil bij iedere hap, kijk ernaar, ruik het, kauw er goed op, proef en geniet ervan. Eet langzaam.

Ben je vaak moe na het eten? Dan heb je te weinig energie, eet en drink geen koude producten, rauwkost of zwaar verteerbaar voedsel, je spijsvertering heeft dan alle energie nodig om het voedsel te verteren en dan heb je geen energie meer over en word je moe, vermijd melkproducten.

Drink geen water vanaf een half uur voor tot een half uur na het eten. Water moet je niet rondom de maaltijd drinken omdat de maagsappen die het eten moeten verteren, verdund worden en hun werking, het eten verteren, verliezen. Drink wel voldoende water (ca 2 liter) gedurende de dag. Een van de oorzaken van constipatie is te weinig lichaamsvocht hebben.

Pas je eet- en leefgewoontes aan, het heeft geen zin om te gaan diëten want hiermee bestrijd je niet de oorzaak van je overgewicht maar het gevolg, als je dan weer stopt met het dieet vliegen de kilo's er weer aan en krijg je het bekende jojo effect.

Probeer zoveel mogelijk koolhydraat arm te eten en suikers te vermijden want die worden omgezet in glucose en fructose wat dan weer opgeslagen wordt als lichaamsvet en daar wil je nu juist vanaf.

Ook versgeperste vruchtensappen bevatten veel suiker, drink in plaats hiervan water, groene thee of groentensappen.

Vervang de suikers niet door chemische zoetstoffen dan blijft de drang naar zoetigheid bestaan, verminder de inname van suikers drastisch (of als dat niet lukt gelijdelijk), je smaakpapapillen passen zich erg snel aan (ongeveer 10 dagen) wen dus gewoon aan minder zoet en je behoefte aan zoetigheid zal dan verdwijnen.

Eet gevarieerd, gooi de frituurpan weg en loop met een grote boog om de fastfoodrestaurants.

Beweeg meer, neem de trap in plaats van de lift, pak de fiets of ga een rondje lopen, lekker de natuur in, luister naar de vogels, ruik het pas gemaaide gras, hoor de blaadjes ritselen in de wind, voel de zonnestralen op je huid, ben optimistisch en geniet van alles om je heen!!